Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+
Vergelijken

Disclaimer

Door de website Tripvergelijker te gebruiken accepteert u het door ons opgestelde privacybeleid en de disclaimer van deze site.

Wijzigingen
Tripvergelijker probeert haar informatie zo actueel en goed mogelijk te houden. De informatie die online staat verandert daarom regelmatig. De website mag deze veranderingen toepassen zonder hier vooraf een melding van te maken.

Aansprakelijkheid
Tripvergelijker kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de informatie die op de website staan. Ook voor de gevolgen die de onjuiste informatie kan hebben voor de bezoeker van onze website zijn wij niet verantwoordelijk. De beslissingen die bezoekers van Tripvergelijker maken zijn altijd op eigen risico van deze bezoekers, ook wanneer deze gebaseerd zijn op onze informatie.

Derde partijen
Op de website Tripvergelijker vindt u meerdere links naar externe websites. Deze websites worden niet door ons beheerd en wij kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor informatie en diensten die deze partijen aanbieden. Daarnaast kan Tripvergelijker ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die eventueel in de uikomsten van de vergelijker ontstaan.

Als Tripvergelijker doen wij ons best om een zo goed mogelijk contact en overeenstemming te hebben met de derde partijen met wie wij werken. Zo proberen wij fouten zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer u een fout tegenkomt op onze website, waarderen wij het als u dit aan ons meldt via onze contactinformatie.

Auteursrechten
Alle auteursrechten van de informatie en bestanden gepresenteerd op Tripvergelijker liggen ook bij Tripvergelijker. Het is als externe partij daarom niet toegestaan om afbeeldingen, webpagina`s en/of teksten over te nemen van onze website. Als uitzondering hierop gelden pagina’s waarbij dit specifiek anders is aangegeven of wanneer er voorafgaand schriftelijk toestemming is gegeven voor het overnemen van informatie.