Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+
Vergelijken

Veel Gestelde Vragen

Wat is Tripvergelijker?

Op Tripvergelijker kunt u verschillende vervoermiddelen zoals vliegtuig, trein, bus, auto en veerboot met elkaar te vergelijken zodat u uw reis perfect kunt samenstellen. Hierbij kunt u kijken naar waar uw voorkeur uitgaat, zoals prijs, reistijd en comfort. U vindt de vergelijkingen van alle mogelijke vervoermiddelen met bijbehorende criteria overzichtelijk in één oogopslag met één klik op de knop.

Waarom boeken via Tripvergelijker?

Tripvergelijker is altijd op de hoogte van de actueelste prijzen door samenwerking met o.a. SkyScanner, NS International en Deutsche Bahn. Zo weet u zeker dat u via ons altijd de juiste informatie krijgt bij betrouwbare organisaties. Tripvergelijker biedt u alle benodigde informatie van alle verschillende organisaties in één overzicht.

Kost het gebruik van Tripvergelijker mij geld?

Nee, wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van Tripvergelijker. U vindt bij ons de goedkoopste actueelste prijzen. Het bedrag wat u bij ons te zien krijgt is het tarief van het ticket.

NB: dit bedrag is exclusief eventuele boekingskosten van het desbetreffende reisbureau. Dit verschilt per reisbureau.

Voor welke landen kunt u gebruik maken van Tripvergelijker?

Tripvergelijker biedt u alle benodigde informatie voor uw reis in heel Europa met vliegtuig, trein, bus, auto en veerboot. Voor vliegtickets kunt u bij Tripvergelijker terecht voor alle bestemmingen ter wereld, dus om bijv. de goedkoopste vliegtickets te vinden. Dit kunt u natuurlijk ook binnen Europa doen als u nu al zeker weet dat u met het vliegtuig wilt gaan reizen.

Moet ik mij registreren op tripvergelijker?

Nee, registratie bij Tripvergelijker is niet nodig om gebruik te maken van onze diensten. Wij slaan dus ook geen persoonlijke gegevens op.

Waar kan ik mijn ticket wijzigen/annuleren?

Voor het wijzigen of het annuleren van uw ticket verwijzen wij u door naar de maatschappij waar u het ticket heeft gekocht (zoals KLM, Lufthansa, NS International etc.).

Wat voor begin- en eindlocatie moet ik opgeven?

Bij Tripvergelijker is het niet nodig om dichtstbijzijnde vliegvelden of grote steden met treinstations op te geven. U kunt simpelweg het dorp of de stad opgeven waar uw reis ook daadwerkelijk begint, bij wijze van spreken van deur tot deur.

Als u Tripvergelijker gebruikt om vliegtickets te vergelijken raden wij u echter wel aan om als begin- en eindlocatie de steden in te voeren van waar het vliegveld zich bevindt.

Ook als u niet wilt dat de prijzen van het lokale openbaar vervoer inbegrepen zijn raden wij u aan om als beginlocatie de stad op te geven van waar de grote reis begint.

Kan ik ook een enkele reis vergelijken?

Ja, op Tripvergelijker kunt u zowel enkele reis als retour vergelijken. Indien u een enkele reis wenst te vergelijken laat u de datum voor de terugreis open. Deze is optioneel.

Met welke maatschappijen werkt Tripvergelijker samen?

Tripvergelijker geeft u een overzicht van alle grote en minder grote vliegtuigmaatschappijen ter wereld, zoals KLM, Lufthansa, Ryanair, EasyJet, Air France, Swiss Air en Delta Air Lines. Daarnaast bieden wij u in het overzicht resultaten van NS International, Deutsche Bahn, Connexxion, 9292 informatie, EuroLines etc.

Boek ik mijn tickets op Tripvergelijker?

Nee, Tripvergelijker laat enkel een compleet overzicht zien van uw reis met de verschillende vervoermiddelen. Zodra u uw reis heeft samengesteld en wij de beste opties voor u gevonden hebben verwijzen wij u door naar de betreffende maatschappij. Tripvergelijker is dus geen reisbureau.