Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Londen?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld

Hotels in London

In Londen vind je duizenden hotels, waardoor iedereen een hotel vindt naar zijn smaak en budget. Onderschat de keuze van je hotel niet. Enerzijds is een goede locatie belangrijk zodat je snel overal toekomt, anderzijds wil je een aangename kamer zodat je ’s avonds na een vermoeiende dag goed slaapt. Neem zeker eens een kijkje bij onderstaande hotels, om een zorgeloos verblijf in Londen te beleven.

Rocco Forte Brown’s Hotel

In het Rocco Forte Brown’s Hotel vind je 117 kamers en 19 suites. Net zoals andere hotels in Londen, combineert het hotel de klassieke Engelse stijl met moderne architecturale stijlelementen. Zo waan je je in een stijlvol Engels huis, met het hedendaagse comfort. Hotelgasten kunnen zelfs fitnessen! Het Rocco Forte Brown’s Hotel vind je in de wijk Mayfair. Deze ligging is ideaal omdat je je dicht bij het toeristische centrum en Bond Street bevindt.

ME London

Liefhebbers van moderne hotels kiezen beter voor ME London. Dit hotel plaatst je in het midden van alle activiteiten. Je bevindt je dicht bij alle bekende theaters en clubs om ’s avonds uit te gaan, terwijl alle belangrijke bezienswaardigheden zich binnen een steenworp bevinden. Vanop je kamer heb je zelfs zicht op het historische centrum. In het hotel vind je twee verfijnde restaurants en een balkonterras. Hier geniet je van je drankje en het uitzicht op hetzelfde moment.

Jesmond Hotel

Logeren in Londen hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst het Jesmond Hotel. Het hotel wordt sinds 1979 uitgebaat door de familie Beynon, en zij staan garant voor een persoonlijke behandeling in een gemoedelijke sfeer. Het hotel zelf is in Georgian style opgetrokken, waardoor je je in het Londen van de 19e eeuw waant. Een aanrader in het Jesmond Hotel is een moment van rust in de Engelse tuin. Hier ontspan je na een hectische dag in de Britse hoofdstad.

Chessington Safari Hotel

Sta je open voor de gekste combinaties? Verblijf dan in het Chessington Safari Hotel en waan je in Afrika en Londen tegelijkertijd. De eigenaars besloten om het hotel aan te kleden met Afrikaanse stijlelementen. Daarnaast hebben ze een kleine dierentuin waar je de Afrikaanse dieren van dichtbij ziet. Ontspannen doe je op het balkonterras met zicht op de dierentuin, of in het binnenzwembad. Dit hotel ligt wel een eind buiten het centrum van Londen, maar je bent er snel met de trein. Het Chessington Safari Hotel is uitermate geschikt voor langere verblijven waarbij je ook enkele dagen wilt ontsnappen aan de drukte.

Belangrijk: goede verbindingen met het openbaar vervoer

Bekijk voor je een hotel boekt steeds de beschikbare verbindingen naar het centrum van Londen. Sommige hotels bieden je een kamer aan, aan uitzonderlijke prijzen. Vaak doen ze dit om toeristen aan te trekken, die anders niet zouden komen omdat het hotel afgelegen ligt. Optimaliseer je reistijd naar het centrum zodat je maximaal geniet van je verblijf in Londen.