Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Antwerpen?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld

Uitgaan in Antwerpen

Zowel overdag als ’s nachts is Antwerpen een bruisende stad. Op elke dag van de week is er wel iets te doen. Neem daarom zeker eens een kijkje op onderstaande plaatsen, dan ontdek je werkelijk wat uitgaan in Antwerpen betekent.

Noxx, Café Local en Café d’Anvers

Antwerpen trekt elk weekend tienduizenden jongeren aan die willen uitgaan op de nieuwste muziek. De stad heeft hiervoor dan ook drie gereputeerde discotheken: Noxx, Café Local en Café d’Anvers. Zij wisselen commerciële avonden met beroemde dj’s af met speciale thema avonden. Tijdens deze thema avonden bewonder je ongetwijfeld de special acts, of geniet je net van het specifieke genre dat die avond gedraaid wordt. Uitgaan in deze drie discotheken staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Bar Zar

Deze cocktailbar aan de Vlaamse Kaai moet je zeker bezoeken tijdens je bezoek aan Antwerpen. Het lijkt ogenschijnlijk op een gewone bar maar zodra je binnengaat, voel je dat je een parel hebt ontdekt. De inrichting is een mix van verschillende stijlen, wat een speciale sfeer creëert. Nadien beleef je ongetwijfeld een leuke tijd terwijl je verschillende cocktails van de kaart probeert. Je staat telkens versteld van het ruime aanbod aan cocktails. Voor ieders wat wils, dus een bezoek aan Bar Zar is het ideale begin van een geweldige avond stappen in Antwerpen.

Da Giovanni en frituur Number One

Zowel de pizzeria Da Giovanni en frituur Number One leveren geen culinaire hoogstandjes af, maar het zijn wel begrippen in Antwerpen. De pizzeria vind je in de Jan Blomstraat, aan de Groenplaats. Hier vind je drie restaurants waar je je favoriete pizza kunt bestellen. Regelmatig strijken feestgangers hier neer om eerst samen te eten voor ze uitgaan in de stad. De avond sluiten ze af met een bezoek aan frituur Number One. Dit frituur is tot in de vroege uurtjes open, zodat je je honger kunt stillen na een nachtje uitgaan.

Kinepolis Antwerpen en UGC

Een avond uitgaan in Antwerpen staat niet automatisch synoniem voor clubs en bars. In de stad vind je twee bioscopen waar je steeds de nieuwste films ziet. De UGC bevindt zich in het midden van de stad. Via de De Keyserlei wandel je het complex binnen. Kinepolis Antwerpen bevindt zich daar weer in de rand, aan de Noorderlaan. Je bereikt deze bioscoop gemakkelijk met de wagen, en er zijn ook voldoende parkeerplaatsen voorzien. Beide bioscopen zijn geschikt om een rustige avond te beleven met vrienden of familie. Eerst ga je een lekker hapje eten en nadien kijk je in alle comfort naar een goede film.

Antwerpen heeft voor iedereen die er wil uitgaan, veel te bieden. Het is ook een interessante stad omdat toeristen meestal niet de verborgen pareltjes weten te ontdekken. Vraag daarom zeker naar tips aan de inwoners die je tegenkomt. In tegenstelling tot de verhalen, zijn Antwerpenaars open mensen die je maar al te graag meer vertellen over uitgaan in hun stad.