Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Barcelona?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld
Start met vergelijken

Inwoners

1.620.943

Temperatuur

Gemiddeld 19 °C

8,7

Beoordeling

Volgens Zoover.nl

Al vanaf €85,-

met het vliegtuig

Barcelona blijft fantastisch om te bezoeken.....voor elk wat wils.....cultuur, uitgaan en strand.

Henk Verhoeven

Op vakantie naar Barcelona?

In Barcelona is voor ieder wat wils. Cultuur, zon, zee en strand. Barcelona heeft het allemaal. Heerlijk shoppen of een voetbalwedstrijd bijwonen van FC Barcelona. Er is maar liefst 5 kilometer aan winkelstraten te vinden in de Spaanse stad en is daarom niet voor niets 1 van de winkelhoofdsteden van Europa!

Voor de cultuurliefhebbers zijn er genoeg musea en prachtige gebouwen. ’s Avonds heerlijk op een terrasje tapas eten en sangria drinken. Daarnaast heeft de stad een bruisend nachtleven. Er zijn maar liefst meer dan 500 bars, muziekbars, cocktailbars, clubs en discotheken te vinden. Denk hierbij aan Razzmatazz en Opium als topclubs.

 

Top 4 must do:

1) Sagrada Familia

Deze enorme kerk gemaakt naar een ontwerp van Antoni Gaudi is nog steeds niet klaar sinds het leggen van de eerste steen in 1882. Voor een niet al te groot bedrag kun je de top van de kerk beklimmen en krijg je toegang tot het museum over de geschiedenis van de bouw van deze kerk.

2) Las Ramblas

In deze bekende straat van de stad is er altijd wat te beleven. Kijk naar boven en geniet van de architectuur, ga langs bij de Boqueria markt, bekijk de vele straatartiesten, ga naar het Columbus monument of geniet simpelweg van een kopje koffie in een café. Hier verveel je je nooit!

3) Gotische wijk

Neem een kijkje in de Gotische wijk van de stad en bezichtig La Seu kathedraal. Georganiseerde wandelingen zijn hier ook mogelijk en zijn zeker aan te raden. Ook bevindt zich hier de Joodse wijk waar men de synagoge kan bezoeken.

Foto: Andrey Belenko (cc)

4) Dagtrip naar Montserrat

Deze prachtige en mysterieuze berg bevindt zich ongeveer een half uurtje van het centrum. Op deze berg bevinden zich het heiligdom en het Benedictijnse klooster van Montserrat. Op deze berg zijn er veel wandelroutes en bevindt er zich zelfs een hotel waar je kunt overnachten. Deze berg trekt jaarlijks veel bezoekers, waaronder katholieke pelgrims en klimmers.

Ontvang de beste deals!

Hotels, reizen en meer. max. 1 mail per week