Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Trip naar Ibiza?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld
Start met vergelijken

Inwoners

132.637

Temperatuur

Gemiddeld 22 °C

8,5

Beoordeling

Volgens Zoover.nl

Vanaf €114,-

met het vliegtuig

Voor alles wat wils, haven clubs, de oude stad .... het heeft alles.

Heer Knijnenburg

Op vakantie naar Ibiza?

Ibiza is natuurlijk het party eiland van de wereld. Met vijfsterren clubs als Space, Pacha en Ushuaïa, waar in het hoogseizoen elk weekend ’s werelds beste DJ’s draaien. Daarnaast is het prachtig om boottochten in de zee te maken. Voor de echte shoppers is het eiland ook aan te raden. Er zijn zat winkels en markten op heerlijk over heen te struinen.

De witte stranden van Ibiza zijn onvermijdelijk en nodigen u toch echt uit om even lekker uit te rusten. Het oude gedeelte van Ibiza bevat prachtige architectuur en historie. De wereldberoemde kerk Iglesia de Santa Ines is daarnaast ook zeker een bezoek waard.

Top 4 must do:

1) Dalt Vita

Deze oude stadskern wordt omring door historische muren en werd voltooid in 1554. De muren werden zo stevig gebouwd dat de originele structuur nog steeds is behouden. De kathedraal van Ibiza is gelegen op de top van de heuvel Dalt Vita. Van daar kan men genieten van een prachtig uitzicht.

2) Las Salinas

Dit zijn de zoutvlakten van Ibiza waar verschillende soorten vogels kunnen worden gezien waaronder flamingo’s. Las Salinas is een natuurreservaat.

Foto: Ivo Schwalbe (cc)

3) Santa Eulalia

Santa Eulalia is voor families een geliefde bestemming omdat het er daar redelijk rustig is. Er is een prachtige promenade met over de hele lengte van het brede zandstrand palmbomen. Het behoort tot de wat grotere plaatsen op Ibiza. De badplaats bevindt zich in het oosten van het eiland en bestaat uit een oud stadsdeel met op de heuvel een kleine kerk.

4) Discotheek Privilege

Wat vroeger een restaurant was, is nu de grootste discotheek ter wereld geworden. Er bevindt zich een zwembad en er is plaats voor 10.000 mensen. De bekendste DJ’s komen hier dus als je een keer goed wilt uitgaan, ga dan naar Privilege!

Ontvang de beste deals!

Hotels, reizen en meer. max. 1 mail per week