Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Londen?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld
Start met vergelijken

Inwoners

8.416.535

Temperatuur

Gemiddeld 15.1 °C

8,7

Beoordeling

Volgens Zoover.nl

Al vanaf €34,-

Met MegaBus UK

"Londen is echt fantastisch. Super mooie stad en je kunt hier veel dingen doen en zien. Echt een aanrader!"

Marlies Kantje

Op vakantie naar Londen?

Het kenmerkende straatbeeld wordt bepaald door zwarte taxi’s, rode telefooncellen en de dubbeldekkers. Ga naar Londen en kom terug met de allerlaatste trends in uw shopping tassen en een hele lijst aan culturele ervaringen. In London is voor ieder wat wils! Een wandeling door het Hyde Park is een echte aanrader om je dag mee te beginnen.

Een bezoekje aan de drukke winkelstraat Oxford Street en het British Museum is zeker de moeite waard. Breng een bezoek aan Buckingham Palace en maak kennis met de Beefeaters in de Tower of London. Of u zich in Londen gaat vervelen? Geen sprake van!

 

Top 4 must do:

1) Buckingham Palace - changing of the guard

Geen reis naar Londen zou compleet zijn zonder het zien van de wisseling van de wacht. Als je er vroeg bij bent, kun je een plek vinden bij de voorste poorten en genieten van marcherende muzikanten.

2) London eye

De London eye is een van de nieuwste bezienswaardigheden van de stad. Dit is een reuzenrad die die een rondje maakt van een half uur waar je een uitzicht over de stad kunt zien tot wel 40km ver.

3) Houses of Parliaments tour

Niet alleen door de week, maar ook in het weekend is het mogelijk om een rondleiding te krijgen door het parlement. Hierin zijn ook het Lagerhuis (House of Commons) en het Hogerhuis (House of Lords) inbegrepen.

foto: Lies Thru a Lens (cc)

4) Harrods

Een prachtig luxe winkelcentrum in Londen. Ook als je hier niets wilt kopen is het toch eens de moeite waard om rond te lopen. Als je hier wel wat wilt kopen, vergeet dan niet hun beroemde groene tasje mee te nemen, zodat jij jouw vrienden thuis kunt bewijzen dat je in Harrods bent geweest!

Ontvang de beste deals!

Hotels, reizen en meer. max. 1 mail per week