Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Parijs?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld
Start met vergelijken

Inwoners

2.249.975

Temperatuur

Gemiddeld 16 °C

8,6

Beoordeling

Volgens Zoover.nl

Al vanaf €45,-

Met Eurolines

"Toch weer verbaasd hoe mooi en verzorgd de stad is. Met een fiets door parijs zie je parijs van een hele andere kant"

Marije Verbeek

Op vakantie naar Parijs?

Parijs staat voor romantiek, heerlijke restaurants en cultuur. Kortom voor ieder wat wils. Altijd al de Eiffeltoren of de Versailles in het echt willen zien? In deze prachtige stad is dat mogelijk! De stad staat bekend om haar mode, de meeste luxe en moderne merken zijn in deze stad gevestigd, waardoor je als echte shopaholic hier je ogen uit kunt kijken.

Parijs is de stad van de liefde. Heerlijk romantisch dineren onder de Eiffeltoren bij zonsondergang en daarna genieten van het adembenemende uitzicht in de meest romantische wijk van Parijs: Montmartre. De droom voor elk paar. Daarbij kunnen de avonturiers vertoeven langs de oevers van de Seine. Genieten ga je zeker in de prachtige stad: Parijs.

 

 

Top 4 must do:

1) Eiffeltoren

Het is bijna onmogelijk om naar Parijs te gaan zonder de eiffeltoren te zien. De eiffeltoren staat in hartje Parijs en is zeker de moeite waard om te bezoeken en om naar boven te gaan om de hele stad vanuit een ander perspectief te zien!

2) Louvre

Het Louvre neemt je mee door de geschiedenis van Frankrijk. Door de vele onbetaalbare klassieke en moderne meesterwerken zoals de Mona Lisa is het Louvre een van de belangrijkste musea ter wereld en is dit museum een van de beste weerspiegelingen van de Franse cultuur.

3) Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe staat als symbool ter overwinning van de franse troepen onder leiding van Napoleon bij het terugkomen van oorlogsgebied. Wandel door de beroemde boulevard  Champs-Élysées en eindig bij de Arc de Triomphe waar je ook nog eens naar boven kunt voor een mooi uitzicht.

4) Notre Dame

Een prachtige kathedraal in een vroeg gotische stijl in het centrum van Parijs. Deze kathedraal is bijzonder omdat hier de drie relieken van Christus worden bewaard, namelijk: de doornenkroon, een van de nagels waarmee Christus gekruisigd werd en een stuk uit het kruis.

Ontvang de beste deals!

Hotels, reizen en meer. max. 1 mail per week