Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Parijs?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld

Hotels in Parijs

Parijs wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. De romantische sfeer in de steden wordt verder versterkt door de gezellige hotels. Onderstaande hotels zijn gekend voor hun goede bediening en accommodatie. Ze zijn zeker een bezoek waard!

Hotel Serotel Lutèce

Serotel Lutèce is één van de kleine, gezellige hotels die stad eer aan doen. Het hotel beschikt slechts over 41 kamers, waardoor het hotelpersoneel voldoende tijd heeft om elke gast zo goed mogelijk te bedienen. Ze helpen je met de glimlach als je iets nodig hebt, of een speciale wens uitdrukt. Elke kamer beschikt over airconditioning, thee en koffie à volonté en goed uitgeruste badkamer. Achteraan het hotel vind je een grote tuin die toegankelijk is voor de hotelgasten. Het ontbijt wordt geserveerd in een majestueuze eetkamer zodat je de dag in stijl begint. Op 500 meter van het hotel neem je de metro, die je op een kwartier tijd naar het centrum brengt.

Hotel d’Albion

Hotel d’Albion bevindt zich in het 8e arrondissement, ten noordwesten van de Eiffeltoren. Het hotel is aangekleed volgens de huiselijke, familiale sfeer die je in Frankrijk ervaart. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor toeristen die alle hoeken van de stad willen ontdekken. Je bevindt je op enkele honderden meters van de Champs-Élysées, wandelt zonder problemen naar het historische centrum en neemt direct de metro bij het verlaten van het hotel. Ook Hotel d’Albion beschikt over een eigen tuin waar je na een drukke dag tot rust komt. Aarzel niet om het personeel te betrekken bij de planning van je excursies. Zij helpen je er graag en spreken bovendien verschillende talen.

Blc Design Hotel

Ben je ook zoek naar een modern hotel dat voorzien is van de nieuwste snufjes? Dan heeft het Blc Design Hotel je veel te bieden. Elke kamer ziet er minimalistisch uit en beschikt over verschillende leuke accessoires. Ook de opbouw van de hotelkamers is zeer ongewoon en gedurfd. Het hotel trok deze filosofie door naar de bediening. Je ontbijt en dineert in een minimalistische setting waarbij wit overheerst. Het ontbijt in buffetvorm zorgt hierbij zelf voor de kleurrijke toets in de ruimte. Dankzij dit minimalisme ontspan je en ben je klaar om Parijs te trotseren. Op enkele honderden meters van het Blc Design Hotel vind je drie metrostations die je naar alle belangrijke bezienswaardigheden brengen.

Hotel Provinces Opéra

Het Hotel Provinces Opéra bevindt zich op 1 kilometer van het station Paris Nord. Reizigers die met de trein naar Parijs reizen, wandelen nadien naar hun hotel. In de lobby beschik je over gratis Wi-Fi, tijdschriften en kranten. Het eigen restaurant verzorgt het ontbijt en bied je ’s avonds een echte Franse maaltijd aan. Bij het verlaten van het hotel zijn er maar liefst vier metrostations in de directe omgeving, die je rechtstreeks naar het centrum brengen. Actieve toeristen kiezen ook voor een wandeling naar het historische centrum. Deze wandeling duurt 30 minuten en laat je kennis maken met andere belangrijke bezienswaardigheden op je route.