Beste Deals!
Ontvang onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren en ontdek nieuwe steden
Wees altijd op de hoogte van de beste reisdeals
Ontvang maadelijks onze reistip van de maand

Ik ontvang de nieuwsbrief al
+

Stedentrip naar Parijs?

vind het beste vervoermiddel

Dit veld is niet juist ingevuld

Uitgaan in Parijs

Parijs is een leuke stad om in uit te gaan. De duizenden bars, restaurantjes, clubs en theaters hebben je heel wat te bieden. Uitgaan in Parijs wordt een hele belevenis als je onze suggesties volgt. Lees hieronder welke plaatsen een bezoek meer dan waard zijn.

Buddha Bar

Zowel toeristen als Parijzenaars vinden elke dag hun weg naar Buddha Bar. Deze lounge bar opent ’s middags de deuren en sluit ze pas in de vroege uurtjes. Je eerste bezoek aan Buddha Bar vergeet je nooit. De prachtige beelden en de uitgekiende verlichting creëren een speciale sfeer. Dit maakt dineren of genieten van een cocktail net zo speciaal. Beroemde personen kennen daarom allemaal de weg naar Buddha Bar. Boek tijdens je verblijf in Parijs ook de Buddha Bar Paris Brunch. Tussen 12 en 16 uur geniet je van een brunch terwijl de DJ aangepaste muziek speelt. Buddha Bar nodigt ook muzikanten uit en voorziet kinderanimatie zodat ook de kinderen een mooie tijd beleven.

Calife

Heb je er ooit van gedroomd om in intieme sfeer te eten en te drinken, terwijl je over de Seine vaart? De rondvaartboot Calife maakt deze droom waar. De boot vaart rond sinds 1939 en werd omgebouwd naar een restaurantboot, zonder zijn charmes te verliezen. De rondvaart duurt telkens twee uur. Terwijl u de Seine afvaart en alle bezienswaardigheden ziet verschijnen, geniet u van een lekker ontbijt of diner. Alle gerechten worden vers aan boord bereid. Tijdig reserveren is noodzakelijk, want dineren op de Calife is zeer populair.

Le Lido

Le Lido is één van de gekendste nachtclubs in Parijs. Je vindt de club dan ook op de Avenue des Champs Elysees. Regelmatig stelt de nachtclub een nieuwe show voor, vol pracht en praal. Sinds de opening in 1946 is Le lido een familiebedrijf. De familie kiest voor kwaliteit in plaats van kortetermijndenken. Deze zin voor perfectie maakt van de nachtclub een populaire plaats in Parijs. Tijdens elke vertoning verwelkomen ze maar liefst 1150 mensen die stijlvol willen uitgaan in de Franse hoofdstad.

Le Scopitone

Nieuwe nummers en bands ontdekken doe je in Le Scopitone. Wekelijks nodigt Le Scopitone pop- en rockbands uit om live op te treden. Nadien neemt de DJ de enthousiaste menigte verder op sleeptouw. Le Scopitone trekt een welbepaald publiek aan. Je vindt hier steevast twintigers en rockers die de tijd van hun leven beleven. Zij brengen het uitgaan in Parijs naar een geheel ander niveau.

Opera Garnier

Parijs is bekend voor zijn opera’s. Eén van de bekendste is Opera Garnier, werd gebouwd op bevel van Napoléon III. Het resultaat is een magnifiek gebouw met marmeren trappen en overvloedig gebruik van fluweel en goud. Tegenwoordig vind je er voornamelijk balletvoorstellingen en klassieke muziek. Overdag leiden gidsen je rond in het gebouw en vertellen je meer over de opbouw en de geschiedenis van de opera.